top of page
IMG_9889_edited.jpg

PROCEDURE OG PLEJEVEJLEDNING

Om behandlingen: List

PROCEDURE

Inden proceduren påbegyndes, optegner artisten dine bryn eller eyeliner, som skal godkendes af dig, inden selve behandlingen kan starte.
Bryn opmåles, når dine mimiske muskler er helt afslappet, dvs. med lukkede øjne. Der kompenseres ikke for mimik, da denne ændrer sig ift. sindsstemning.

EFTER BEHANDLINGEN

Efter behandlingen kan du være lidt rød, en smule hævet og øm. Din kosmetiske tatovering vil fortsat være synligt hævet på 2. dagen. Du kan forvente, at din tatovering vil reagere som ethvert andet sår på kroppen, når det heler. Du vil derfor være rød omkring din kosmetiske tatovering, hvilket er helt normalt. Dette er et tegn på at din helingsproces er påbegyndt.

Hvis du generelt oplever, at du bliver meget blå omkring insektbid og sår, kan du forvente det samme ved din kosmetiske tatovering. Dette forsvinder efter du er helet.

Efter ca. 5 dage begynder din kosmetiske tatovering, at blive mindre synlig (fade). Det kan derfor se ud, som om alt farven er forsvundet, men den kommer langsomt tilbage i løbet af 4 uger. 

Generelt tager lys hud dårligere imod farve, dette gør tyk hud også. Ved olieret hud vil hairstrokes være en smule tykkere efter heling. 

Dit immunforsvar registrerer, det deponerede pigment, som et fremmedlegeme, og vil derfor forsøge, at afstøde farven. Det er helt tilfældigt, hvor du taber farve, og det fordeler sig ikke ligeligt ved brynbehandlingerne, hvorfor det er helt forventeligt og normalt, at man efter sin 1. behandling taber en del pigment. Ved brynbehandlinger er det derfor én af årsagerne til, at efterbehandlinger er så vigtige. Her udbedres dette. 

Din epidermis er ca. 4 uger om at at hele, og man kan derfor ikke rette i en kosmetisk tatovering før efter 4-6 uger. Inden dette tidsrum er gået, kan der stadig forekomme hævelse, og det endelige resultat kan ikke vurderes endnu. Respekteres dette ikke, kan konsekvenserne være ardannelse, at farven heler op i klatter, eller at farven permanent bliver kold/blå. 

Din artist kan ikke holdes ansvarlig for: manglende pleje, manglende efterbehandlinger, samt ukorrekte oplysninger ift. medicin og din generelle helbredstilstand. 

Husk, at alle efterbehandlinger skal foretages indenfor 8 uger efter hver behandling. 

RISICI

Da din behandler arbejder i levende væv, er det ikke muligt, at forudsige hvordan din hud reagerer, da det afhænger af mange faktorer - herunder: hudtype, livsstil og din aftercare. Du skal derfor være indforstået med, at dette er en procedure, der foretages på "eget ansvar", og at reklamationer derfor ikke er mulige. 

En kosmetisk tatovering er et håndværk, og man kan ikke forvente, at et sæt bryn er 200% identiske - bryn er ikke tvillinger, de er søstre. Udover, at det er et håndværk, er ingen mennesker 100% symmetriske fra naturens hånd. Ved udførelsen af hairstrokes, arbejdes der ud fra brynhårenes naturlige groretning, og som nævnt i ovenstående afsnit, kompenseres der ved denne behandlingsform ikke for mimiske udtryk. 

Ardannelse i forbindelse med en korrekt udført kosmetisk tatovering er usædvanlig, dog kan der ske ændringer i hudstrukturen. 

Allergiske reaktioner kan forekomme ved brug af vore aftercare produkter, men allergiske reaktioner forekommer yderst sjældent i forbindelse med vores pigmenter. 

Hvis men med tiden fortryder sin kosmetiske tatovering, kan denne fjernes med laser. 

PLEJEVEJLEDNING

Efter 1-2 timer skal du vaske din kosmetiske tatovering første gang. Dette gøres ved, at fugte en vatrondel med sæbe og lunkent vand, som du blidt kører over brynet. Dup herefter den kosmetiske tatovering tør med en ren og tør vatrondel. Herefter påføres du den udleverede creme i et tyndt lag. Denne procedure gentages 3-5 gange på behandlingsdagen. Denne proces forhindrer at der dannes skorpe af lymfevæske på brynet. 

De efterfølgende 7 dage vaskes din kosmetiske tatovering om morgenen (undgå yderligere kontakt med vand), og herefter påfører du den udleverede aftercare i et tyndt lag ca. 3 gange dagligt. 

Hygiejne er en selvfælgelighed, da det skal betragtes som et sår. Man må ikke pille/røre i såret, da risikoen for infektion stiger betragteligt. Ligeledes vil farven ikke holde, hvis der pilles i såret, da man "trækker farven med ud". Såfremt dette ikke overholdes, vil man skulle påregne yderligere efterbahndlinger end normalt.

Der må under ingen omstændigheder bruges makeup, hverken på, eller i nærheden af din kosmetiske tatovering de første 7 dage, eller indtil såret er helet. 

Eksponer ikke din kosmetiske tatovering for sol eller solarium. 

Undgå dampbade, swimmingpool, saltvand og sauna. 

Undgå træning samt aktiviteter der fremprovokerer høj svedproduktion. 

Sammen med din første behandling, udleveres et plejekit med alt hvad du behøver. Dette kit rækker også til pleje til efterbehandlinger. 

bottom of page